Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Oatmeal Stout 21L

La început, i s-au atribuit proprietăți medicinale, dar repede și-au dat seama că merită consumat mai des.

104,00 RON
Stoc epuizat
Puncte bonus: 3,12 RON
Descriere

La sfârșitul anilor 1800, fulgii de ovăz erau folosiți în rețeta unui tip de stout destinat nutriției sau pentru bolnavi. A fost produs în cea mai mare cantitate între cele două războaie mondiale în Anglia. Ulterior, a fost exportat în America, unde revoluția berii artizanale l-a reinventat, versiunea americană fiind mai hameiată și mai uscată decât originalul englezesc.

Noi am pornit de la rețeta originală, pe care, ulterior, dacă doriți, o puteți modifica după preferințe.

 

De regulă, pachetele noastre de rețete nu conțin agenți de tratare a apei, cu excepția cazului în care acest lucru este specificat în mod specific în descriere.

 

Malț:

3kg Marris Otter 

1kg Malț de ovăz Viking

500g Caramunich II. 

200g Viking Chocolate Dark 

200g Orz prăjit Viking

 

Hamei (+timp de fierbere):

20g Fuggle - 60min

30g Fuggle - 30min

 

Drojdie:

1 buc  Lallemand London Ale    

 

Rețeta poate fi găsită AICI.

Puteți prepara în jur de 21 litri de bere. 

Recenzii
Evaluare:
5 (1 parere)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Inca nu scris o parere despre acest produs?
Scriu o parere!
Silviu Kucsvan
24.06.2025
Un gust perfect.