Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Vik Cider mere 23L

Batch: 23L

Dulceață medie cu aciditate plăcută

 
 
156,00 RON
Stoc epuizat
Puncte bonus: 4,68 RON
Descriere

Caracteristici:

Alcool.: aprox. 4,7%

Dulceață: Medie

Aciditate: mediu

Ambalaj : 23 litri

Ingrediente necesare: 1 kg de zahăr/dextroză

fructoză și zahăr granulat.

Pași de pregătre:

1) Curățați temeinic toate dispozitivele

3 ) Tăiați cu grijă partea de sus a pungii trusei, apoi îndepărtați ingredientele uscate și lăsați-le deoparte.

4) Turnați lichidul în găleată și adăugați 1 kg dextroză/zahăr, apoi amestecați bine pentru a se dizolva.

5) Umpleți fermentatorul până la 23 l cu apă rece și amestecați bine. Acest lucru se repetă până când temperatura lichidului este între 18 și 24 °C.

6) Adăugați ingredientele uscate (drojdie, sare), apoi amestecați bine și lăsați să fermenteze timp de aproximativ 7 zile la 18-24 °C.

7) După aproximativ 7 zile verificați greutate specifică (SG) cu un etrier.Greutatea specifică finală estimată ar trebui să fie în jur de 1,003. Fermentarea este completă când citirea SG este stabilă timp de 2 zile consecutive, adică nu se măsoară nicio modificare. Dacă fermentația nu este completă sau aveți îndoieli, așteptați încă câteva zile pentru a obține valoarea corectă a SG.

8) Adaugati aroma de cidru primita in pachet, apoi amestecati bine cu o lingura dezinfectata. Apoi puneți capacul înapoi pe fermentator și lăsați-l să se odihnească timp de 24 de ore.

9) Pentru îmbuteliere, folosiți 6 -7g/l zahăr de îmbuteliere. Păstrați o săptămână la 18-24 °C. Apoi se răcește și cidrul este gata de băut.

Aproximativ. Puteți face 23 litri de bere.

Info produs
Etichete
vik,mere,cider
Mărimea batch (litri)
23
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse suplimentare
Produse similare